חומרים:⚘
2 בצלים אדומים
3 כפות שמן
כוס עדשים
כוס וחצי בורגול
חצי כפית מלח
רבע כפית פלפל שחור
חצי כפית מחוקה בהרט
מעט פלפל צ'לי
אופן ההכנה:⚘
לנקות את העדשים להשרות 20 דקות במים
לבשל ולסנן לטגן בנתיים
בצל חתוך לרצועות לקראת הסוף להוסיף
כפית סילאן לקירמול
להניח בצד לבשל את העדשים יחד עם הבורגול
20 דקות עם 2 כוסות
מים לתבל לערבב ולא לגעת בזה לסגור עם מכסה⚘roz
בורגול עם עדשים כתומות
וגזר
חומרים:⚘
כוס עדשים כתומות
2 גזרים
כוס וחצי בורגול
2 בצלים
רבע כפית בהרט
חצי כפית מלח
חצי כפית פלפל שחור
רבע כפית כורכום
כפית אבקת מרק
2 כוסות מים
אופן ההכנה:⚘
לטגן בצל לנקות את העדשים מאבנים לשטוף את העדשים מהקצף לחתוך את הגזר לקוביות
לבשל את הגזר והעדשים
15 דקות להוסיף את הבורגול לתבל ולבשל עוד 10 דקות במכסה סגור ⚘roz