Share with:


בשרי

אופן הכנה

לטגן איטריות דקות לא אטריות ביצים קלות עד השחמה 2 כפות שמן כול הזמן לערבב להוציא לשים בצד…
לטגן 2 בצלים גדולים לצבע זהוב גם אותם נוציא ..לשים בצד…
לשים שמן בסיר 5 כפות נטגן את העוף משני צדדיו היטב 10 דק עם מכסה….

להוסיף 2 כוסות מים לבשל את העוף עד גמר הנוזלים….
לברור ולשטוף בורגול עבה להוסיף מעל העוף להוסיף את הבצל המטוגן ואת האיטריותכמות המים שנוסיף על כול כוס בורגול 2 כוסות מים רותחים לגרד גזר אחד לצבע ולהוסיף לתבל מלח כפית פלפל שחור כף מרק עוף זהוא לכסות לבשל עד גמר הנוזלים לא לערבב מנוחה 15 דק וזה מוכן להגשה..

בורגול עם עוף
אורה ארגובספר המתכונים של
מתכון של

אורה ארגוב

207 מתכונים