לטגן איטריות דקות לא אטריות ביצים קלות עד השחמה 2 כפות שמן כול הזמן לערבב להוציא לשים בצד…
לטגן 2 בצלים גדולים לצבע זהוב גם אותם נוציא ..לשים בצד…
לשים שמן בסיר 5 כפות נטגן את העוף משני צדדיו היטב 10 דק עם מכסה….
להוסיף 2 כוסות מים לבשל את העוף עד גמר הנוזלים….
לברור ולשטוף בורגול עבה להוסיף מעל העוף להוסיף את הבצל המטוגן ואת האיטריותכמות המים שנוסיף על כול כוס בורגול 2 כוסות מים רותחים לגרד גזר אחד לצבע ולהוסיף לתבל מלח כפית פלפל שחור כף מרק עוף זהוא לכסות לבשל עד גמר הנוזלים לא לערבב מנוחה 15 דק וזה מוכן להגשה..