ויש רק עם ביצה
עלי סיגר של הסופר
מרתיחה 3 תפוח אדמה
מקררת ומועכת. מוסיפה
מעט פטרוזיליה(מי שאוהב)
מלח. פלפל שחור
מערבבת הכל ביחד.
מחממת שמן עמוק.
לוקחת עלי סיגר
שמה כף גדושה מתפוח אדמה
עושה גומה ושמה ביצה
מכסה . מטגנת עד הזהבה
הופכת ומטגנת עד הזהבה
מוציאים ואוכלים במקום.
עם ביצה לבד- שוברת ביצה בכוס חד פעמי
מלח ופלפל שחור מערבבת מעט(לא עם מזלג)
לוקחים עלי סיגר
שמה בשמן חצי עלה
ושופכת את הביצה ומכסה מהר
אחרי כמה דקות הופכת.
תלוי מי שאוהב ביצה רכה
או קשה.
אוכלים חם הכי טעים❤