המלית
200 גרם גבינה צפתית
100 גרם גבינה צהובה מגורדת
חופן שמיר קצוץ
כ15 זיתים קצוצים
חצי כפית שום כתוש
כפית מלח
חצי כפית פלפל שחור
מערבבים היטב
מקשקשים ביצה
ושופכים חצי למלית
ומערבבים היטב
(החצי השני למריחה
מעל הבוריקטס)
ההכנה
פותחים את הכדור עם היד
שמים מהמלית
סוגרים את הכדור
לוחצים בקצוות של הבצק
אפשר לסגור עם מזלג
את הקצוות
ואפשר לגלגל את הבצק
ולעשות דוגמא לאורך הבוריקטס מקצה
אחד לשני
כך מכינים את כל הכדורים
מורחים בביצה ושומשום
180 מעלות
כ20/25 דקות