בקרו בדף שלי _ המטבח של יפה – מתכונים
המתכון של יפה רייפלר
8 עלי בוריק
***
מצרכים למלית:
300 גרם גבינה דבורק
1/2 כוס צימוקים קטנים
1 כף תמצית וניל
גרידה מחצי לימון
***
הכנת המלית:
לשים את המצרכים בקערה ולערבב לעיסה אחידה
מעט שמן לטיגון
ההכנה:
למלא בכל עלי בוריק
כף מהמלית ולקפל שני צדדים למרכז
ומלמעלה לגלגל כמו אגרול ולטגן עם מעט שמן חם עד הזהבה יפה מכל הצדדים ..
לעיטור:
אבקת סוכר
סירופ בטעם שוקולד
להניח בצלחת הגשה לפזר מעל אבקת סוכר וסירופ שוקולד.
להגיש חם..
תהנו…
כל הזכויות שמורות C