מתכון :
לבצק :
500 גרם קמח
כפית מלח
1 חומץ
3 כפות שמן
מים לפי ספיגה
למילוי :
200 גרם בולגרית
100 גרם גבינת כנען
100 גרם צהובה מגורדת
1 ביצה
אופן הכנה :
מערבבים קמח .מלח .שמן .מוסיפים מים בהדרגה עד שהבצק רך ונעים .
עוטפים בניילון למשך שעה .
חותכים ל6 כדורים מניחים בתבנית מורחים עם שמן את הכדורים מכסים בנילון למשך חצי שעה ..
לאחר מכן פותחים את הבצק עם הידיים ומעט שמן דק מאוד .
מערבבים את חומרי המילוי .
מניחים את המילוי בתחילת הבצק ומגלגלים לרולדה יוצרים שבלול או כל צורה אחרת .
מורחים ביצה ושומשום .אופים 190 מעלות עד הזהבה ..בהצלחה
טלפון להזמנות : 054-744-6518