Share with:


פרווה חלבי

אופן הכנה

למצרכים
7 כפות חומץ
7 כפות שמן
1 קילו קמח
2 חמאה
מלח ומים

איך מכינים
במיקסר
מכניסים כל המצרכים
מים מוסיפים בהדרגה
לבצק נינוח לא דביק
לא נוקשה לשים
היטב מספר דקות
מוציאים למשטח.
מחלקים ל-4 גושים
כל חלק מרדדים
לעלה דק. מורחים
חמאה. על כל העלה
מקפלים
חלק ימין ועל הימין
מורחים חמאה . ושוב
חלק שמאל מקפלים
על השמאל ומורחים
חמאה ומקפלים. לאורך
מגלגלים. כל חלק ממניילנים
ולמקרר. ולמחרת שוב את. אותה הפעולה
ולמקרר. למלות במה שרוצים אוהבים

בורקס בצק ביתי_מתכון של ג'וליאנה חכמון רומני – מאסטר מתכונים
ג'וליאנה חכמון רומניספר המתכונים של
מתכון של

ג'וליאנה חכמון רומני

98 מתכונים