4 כוסות קמח
1 אבקת אפיה
3 יחידות יוגורט דנונה יווני greek של שטראוס
1 כפית מלח
1/2 כוס שמן זית
1/4 כוס מים חמים
מילוי
1 קוביה גבינה בולגרית או פטה
1 קוטג' קטן
1 ביצה
1 כף קורנפלור או תפוח אדמה קטן מבושל
100 גרם מוצרלה מגורדת
100 גרם גאודה מגורדת
1/4 כפית פלפל שחור
אפשר להוסיף חציל קלוי
להברשה
1 ביצה עם מעט מלח
שומשום,קצח
הכנה
לשים את המצרכים של הבצק בקערה וללוש לקבלת בצק נעים .
לתת לנוח כמה דקות במקרר .
הכנת המילוי .
4לשים הכל בקערה ולערבב .
לחלק את הבצק אפשר לרדד ולקרוץ לעיגולים לשים כפית מילוי באמצע ולסגור היטב וללחוץ מסביב עם מזלג .
אפשר להוסיף מעל הגבינה חציל קלוי .
אפשר במקום לרדד ולקרוץ לחלק לכדורים קטנים ולרדד אחד אחד
להניח בתבנית על נייר אפיה .
למרוח ביצה עם שומשום או קצח.
לחמם תנור 200 מעלות ולאפות עד לקבלת צבע חום יפה.
את החציל אפשר לעשות כמה חורים עם סכין לעטוף עם נייר כסף ולצלות על הגז