מטגנים במחבת
1 בצל קצוץ קטן
מעט שום
300 גר בשר טחון
מלח
פלפל מכלף
השתמשתי בבצק עלים של "מעדנות"קונכיות למילוי
מסדרת את הקונכיות בתבנית עים נייר אפייה ואופים ב-180 מעלות עד להזהבה מוציאים את המכסה הקטן שמעל כל קונכיה ממלאים בבשר
רוטב פיטריות
לטגן בצל עד שקיפות,מים לפי כמות הרוטב שרוצים,להגיע לרטיחה
קופסת פטריות,
ולתבל מלח,פלפל כמון מעט,כרכום מעט,מרק עוף מעט ולבשל רבע שעה לערך
בינתיים לערבב קמח עם מים בלי גושים ולהסמיך
אחרי שמכבים קוצצים פטרוזיליה ומוסיפים ל סיר