הילה סמוכה רשתי ניסיתי גם את המתכון שלך …בצק מושלםםםם רק ש…ויתרתי על הסוכר ואת הבצק השרתי שעתיים בשמן .תודה ענקית חברה יקרה …מושלם והכפלתי כמויות ❤
כוס מדידה
כמות: 8 יחידות.
מצרכים:
3 כוסות קמח
כפית חומץ
חצי כפית אבקת סודה לשתייה
חצי כף מלח
כפית סוכר
בערך כוס מים (מוסיפים בהדרגה עד לקבלת בצק רך ונעים, לא דביק)
שמן למנוחה (לא חייב אם דואגים לכסות עם ניילון היטב)
אופן ההכנה:
- שמים את כל חומרי הבצק יחד בקערה ולשים היטב.
- מחלקים ל 8 חלקים שווים ויוצרים עיגול.
- כל עיגול פותחים מעט, לקוטר של כ 7 ס"מ ומניחים בתוך מגש.
- מעל הכל שופכים שמן כדי שהבצק לא יתייבש ויהיה גמיש יותר ומכניסים לפחות שעתיים במקרר
- אחרי לילה, לוקחים כל עיגול ופותחים אותו עד לשקיפות. הכי דק שאפשר.
אם צריך, נעזרים במעט שמן (אני פתחתי בלי שמן בכלל, רק טיפטפתי מעט בין השכבות המגולגלות) - ממלאים, מגלגלים, מורחים מעל ביצה ואופים בתנור חם 200 מעלות טורבו.
בהצלחה, הילה ♡