קילו קמח מנופה ,
כף שטוחה מלח ,
כף ערק ,
2 וחצי כוסות מים חמים ואם חסר אפשר להוסיף עד לבצק נעים .
לחלק את הבצק ל 14 כדורים ולשים בתוך תבנית עם שמן (בערך כוס שמן נכנס לכיסוי הבצק )
לעטוף בנילון ולהכניס למקרר ללילה .
כל כדור לפתוח לדק דק בעזרת שמן והידיים או מערוך למלא לכל אורך הבצק גבינות ולגלגל בצורת חילזון וכך להמשיך עד לסיום מילוי התבנית .
לגבינות :
200 בולגרית ,
200 צפתית ,
1 גביע נפוליון.
חלבון וכף קמח לחיזוק המילוי שלא יברח .
למרוח חלמון ושומשום
להכניס לתנור שחומם מראש על 200 ולאפות על 200 עד להשחמה