🧄🧅🍄
חומרים:
1 חב בצק עלים.
חומרים למילוי:
כ- 300 גר בשר בקר טחון
1 בצל קצוץ דק
2 שיני שום
מלח פלפל שחור
אגוז מוסטק / כל תבלין לקציצות יתאים
סלסלה פטריות טריות קצוצות.
מעט שמן.
הכנת המילוי:
לתוך מחבת לשים את הבשר על אש גבוהה…להתחיל לערבב כ-5 דקות , עד החלפת גוון הבשר , להוסיף את הבצל והתבלינים ולערבב כ-10 דקות …לבסוף להוסיף את הפטריות ולהוריד מהאש…לצנן היטב לפני מילוי הבורקס.
לפרוס את הבצק על משטח העבודה…לחתוך לגודל שתבחרו, למלא בבשר , לסגור, למרוח ביצה מעל לפזר שומשום.
לאפות בחום 180 עד להזהבה.
הככנת רוטב:
מעט בצל קצוץ
שום…לטגן מעט…להוסיף מים, מלח, פלפל לבן/שחור, אגוז מוסטק…לבשל 5 דקות להוסיף את הפטריות.
להסמכת הרוטב להוסיף מעט קמח או קורנפלור/קמח תפו"א…לערבב בנפרד עם מעט מים ולהוסיף לרוטב לבשל דקה.
להוסיף לבורקס לפני הגשה.
בהצלחה !!🧄🧅🍄
לפני הגשה להכין רוטב פטריות ופטריות