יוצאים בערך 30 יחידות
חבילה בצק עלים מוכן
2לבבות חזה עוף חתוך למרובעים קטנים
2שיני שום כתוש
3כפות שמן זית
כוסברה פטרוזליה חתוכים דק ביחד.
חבילה פטריות טריים חתוכים
פלפל שחור
מלח
קמצוץ צ'ילי
מכינים מלית.
לוקחים מחבת שמים שמן שמים חסה עוף מוספים פטריות שום כתוש תבלנים ירק ומטגנים עד שמים מתאדה .
לוקחים בצק מרדדים לעלה מחלקים למרובעים שמים מילוי סוגרים כמו מעטפה מורחים ביצה ושומשום
לתנור שחומם ל200 מעלות מכניסים ל 20 דק בערך עד להזהבה
בתאבון.