Share with:


פרווה

אופן הכנה

הנה רק בצורה שונה

בצק עלים
סלסלת פטריות פרוסות
כף אבקת פטריות.
בצל פרוס.
חצי כפית מלח
חצי כפית פלפל שחור.
לטגן את הבצל ואת נפטריות עד לריכוך
נקרוץ מבצק העלים עיגולים או משושים ע"י קורצן מותאם.
נאפה את הקונכיות בצק.
נשים כף מתערובת הפטריות.
לרוטב:
כף אבקת פטריות
כף אבקת מרק
חצי כפית מלח
חצי כוס מים נבשל 10 דקות
ונזלף מעל

בורקס פטריות של פעם_מתכון של צופית בן יוסף – מאסטר מתכונים
צופית בן יוסףספר המתכונים של
מתכון של

צופית בן יוסף

244 מתכונים