Share with:


צמחוני פרווה

אופן הכנה

המתכון של יפה רייפלר
(דגים)

המצרכים:

500 גרם בצק עלים

למלית:

1 קופסה טונה
2 ביצים קשות
1 תפו"א מבושל במים
1 כף צ'ילי גרוס
1 כף פפריקה
1/2 כפית קימל טחון
1 כפית שום כתוש
1 כף ליים-באלדי
100 גרם טבעות זיתים שחורים
מלח לפי הטעם

ההכנה:

לשים בקערה טונה סחוטה ממים או שמן.
להוסיף קוביות קטנות של ביצים ותפו"א, זיתים, ליים-באלדי ותבלינים.
לערבב היטב ולהניח בצד.

לחתוך את בצק העלים המרודד למלבן בגודל – 10×15 ס"מ
להוסיף מהמלית בחצי התחתון לכל האורך
ולכסות עם החצי הריק.
למרוח בביצה טרופה ולפזר מעל שומשום.

להניח בתבנית מרופדת בנייר אפייה ולאפות בתנור שחומם מראש על 180% מעלות צלזיוס
כ 25 דקות או עד השחמה יפה.

להגיש חם
עם סלט ירקות

תהנו..