המתכון של יפה רייפלר
(דגים)
המצרכים:
500 גרם בצק עלים
למלית:
1 קופסה טונה
2 ביצים קשות
1 תפו"א מבושל במים
1 כף צ'ילי גרוס
1 כף פפריקה
1/2 כפית קימל טחון
1 כפית שום כתוש
1 כף ליים-באלדי
100 גרם טבעות זיתים שחורים
מלח לפי הטעם
ההכנה:
לשים בקערה טונה סחוטה ממים או שמן.
להוסיף קוביות קטנות של ביצים ותפו"א, זיתים, ליים-באלדי ותבלינים.
לערבב היטב ולהניח בצד.
לחתוך את בצק העלים המרודד למלבן בגודל – 10×15 ס"מ
להוסיף מהמלית בחצי התחתון לכל האורך
ולכסות עם החצי הריק.
למרוח בביצה טרופה ולפזר מעל שומשום.
להניח בתבנית מרופדת בנייר אפייה ולאפות בתנור שחומם מראש על 180% מעלות צלזיוס
כ 25 דקות או עד השחמה יפה.
להגיש חם
עם סלט ירקות
תהנו..