Share with:


חלבי

אופן הכנה

הבצק הוא בצק עלים של שמרית
חתכתי לשנים (לרוחב)

מילוי:
שמתי גבינת טוב טעם אחת
2 כפות קוטג
ביצה
חתיכת גבינה צפתית מגורדת
זיתים חתוכים
לערבב הכל עם טיפה סוכר
(להוריד את המליחות)
לשים באמצע של כל מלבן בצק ולסגור משני הצדדים.
לקחת נחש אחת להניח מגולגל על תבנית עם ניר אפיה ואז להמשיך עם הנחש השני.
למרוח ביצה מנוחה בטיפה מים ולפזר שומשום.
להכניס לתנור שחומם מראש על 170 מעלות עד שמקבל צבע זהוב יפה מכל הצדדים.

מתכוןמתכון

בורקס שבלול גבינות ותרד 😋_מתכון של רוית זוהר פיטוסי – מאסטר מתכונים
רוית זוהר פיטוסיספר המתכונים של
מתכון של

רוית זוהר פיטוסי

38 מתכונים