Share with:


בשרי

אופן הכנה

מצרכים :
חבילת עלה פילו ‏מופשר
חצי ‏קילו בשר טחון,
‏שני בצלים גדולים קצוץ ‏
חמש שיני שום
צלחת שמן זית ,בערך כוס ,חצי ‏צרור פטרוזיליה ,קצוץ

תבלינים :
בהארט
כמון ‏
פלפל שחור
מלח ‏
פפריקה אדומה ‏
כורכום ‏
כפית מכל דבר ‏או לפי הטעם לטעום ‏אם חסר להוסיף

רוטב ‏פטריות,
‏קופסה פטריות ‏
בצל גדול קצוץ
‏פלפל שחור
מלח
כוס מים
שני כפות קמח גדושות

‏אופן ההכנה
‏לטגן בצל ושום עד אזהבה ‏להוסיף את הבשר מפוררים במזלג ‏מערבבים ‏מוסיפים תבלינים לפי הטעם טועמים ‏ממשיכים לטגן עד ‏שכל הנוזלים נעלמים מוסיפים
פטרוזיליה. מקרירם
‏פותחים‏ ‏כל עלה מברשים
‏בשמן זית לשים בשר בנדות לגלגל לחלזון ‏להניח על תבנית עם נייר אפיה לאפות על חום 180 מעלות 30דקות ‏לבדוק ‏כל אחת והתנור שלה
רצוי מאוד לקרוא את ההוראות על הקופסה של עלה הפילו ‏

‏להכין ,רוטב
לטגן בצל אחד עד אזהבה ‏להוסיף את הפטריות כוס מים להרתיח להנמיך את הגז להוסיף פלפל שחור ומלח שני כפות גדושות קמח ‏מנופה ‏פטרוזילה, לערבב ‏שלא יהיו גושים ‏

בורקס  ‏‏בצק עלים ממולא בשר עם רוטב פטריות
סיגלית ימיןספר המתכונים של
מתכון של

סיגלית ימין

204 מתכונים