מצרכים :
חבילת עלה פילו מופשר
חצי קילו בשר טחון,
שני בצלים גדולים קצוץ
חמש שיני שום
צלחת שמן זית ,בערך כוס ,חצי צרור פטרוזיליה ,קצוץ
תבלינים :
בהארט
כמון
פלפל שחור
מלח
פפריקה אדומה
כורכום
כפית מכל דבר או לפי הטעם לטעום אם חסר להוסיף
רוטב פטריות,
קופסה פטריות
בצל גדול קצוץ
פלפל שחור
מלח
כוס מים
שני כפות קמח גדושות
אופן ההכנה
לטגן בצל ושום עד אזהבה להוסיף את הבשר מפוררים במזלג מערבבים מוסיפים תבלינים לפי הטעם טועמים ממשיכים לטגן עד שכל הנוזלים נעלמים מוסיפים
פטרוזיליה. מקרירם
פותחים כל עלה מברשים
בשמן זית לשים בשר בנדות לגלגל לחלזון להניח על תבנית עם נייר אפיה לאפות על חום 180 מעלות 30דקות לבדוק כל אחת והתנור שלה
רצוי מאוד לקרוא את ההוראות על הקופסה של עלה הפילו
להכין ,רוטב
לטגן בצל אחד עד אזהבה להוסיף את הפטריות כוס מים להרתיח להנמיך את הגז להוסיף פלפל שחור ומלח שני כפות גדושות קמח מנופה פטרוזילה, לערבב שלא יהיו גושים