לעוגה
2 כוסות ביסקוויט לוטוס טחון דק
1 כוס שקד לבן טחון
3 כפות קמח
1 אבקת אפייה
1 מיכל אינסטנט פודינג וניל
100 גר שוקולד לבן חתוך גס.
4 ביצים L
1 כוס סוכר
2 כפות שמן
500 גר גבינה לבנה5%
200 גר שמנת חמוצה9%
לציפוי
1 מיכל שמנת מתוקה
1 מיכל אינסטנט פודינג וניל
1/4 כוס חלב
קישוט
3 כפות ממרח לוטוס מומס במיקרו.
הכנה
להקציף , ביצים, סוכר ושמן לקצף תפוח ובהיר.
לקפל גהינות ושמנת חמוצה לבלילה אחידה.
בקערה נפרדת להניח את כל החומרים היבשים ולערבב.
להוסיף חומרים יבשים לבלילת הגבינה ולאחד לבלילה חלקה..
אפייה בתבנית 26
טמפרטורה 170
לקרר ולצפות את העוגה.
להקציף שמנת, אינסטנט וחלב לקצף יציב. למרוח מעל העוגה
לקשט בלוטוס מומס.
לשמור במקרר