Share with:


צמחוני

אופן הכנה

2 בטטה לקוביות
1 חבילת ערמונים
1 אריזת פיטריות אפשר שימורים
50 גרם צנוברים
50 גרם אגוזי מלך
פלפל שחור גרוס ומלח לפי הטעם

ההכנה
1)מטגנים את הבטטה בשמן עמוק
ושמים על נייר סופג
2)שמים בסיר קצת שמן ומטגנים את הפטריות עד להזבה
3) מכניסים את הערמונית יחד עם הבטטהמעל)
שופכים 3 כפות טריאקי ו2 כפות דבש ומכניסים גם את האגוזים
ומערבבים כ5 דק על הגז
5) שמים בצלחת מפזרים צנוברים ומגישים

בטטה , פטריות וערמונים מוקפצים ברוטב טריאקי ודבש
זקלין פדלוןספר המתכונים של
מתכון של

זקלין פדלון

520 מתכונים