Share with:


פרווה

אופן הכנה

המתכון⬇️
1 ק"ג קמח שטיבל טחנות קמח – Stybel Flour לבן
כף גדושה שמרים
200 גר' מרגרינה, רכה
3/4 כוס שמן
1 כף סוכר
חצי כוס שומשום
1 כף מלח
2 כוסות מים
1 ביצה
מעט מים
שומשום לטבילה.

בקערת המיקסר שמים קמח ושמרים. מוסיפים מרגרינה, שמן, סוכר, חצי כוס שומשום, מלח ומים ולשים לקבלת בצק אחיד.
מגלגלים לרצועות ויוצרים עיגולים.
טורפים בצלחת ביצה ומעט מים, ובצלחת שנייה מניחים שומשום.
טובלים את הכעכים בביצה ואחר כך בשומשום. מניחים בתבנית מרופדת בנייר אפייה.
אופים כ-30 דקות בחום של 170 מעלות, עד הזהבה.

בהצלחה ובתאבון 💖

מתכוןמתכון

בייגלה/כעכים … הבצק פריך ומעולה👩‍🍳_מתכון של טלי כהן שטרלינג – מאסטר מתכונים
טלי כהןספר המתכונים של
מתכון של

טלי כהן

90 מתכונים