Share with:


פרווה

אופן הכנה

 

הבצק
3.5 כוסות קמח
כף שמרים
2 כפות סוכר
3 כפות שמן
כפית מלח
כוס מים חמימים

בקערת המיקסר
שמים הכל חוץ מהמלח
לשים כ5 דקות
מוסיפים את המלח
לשים כ3 דקות נוספות
מכסים בנילון ומגבת
מנוחה כשעה דקות

מכינים
קערת מים
קערת שומשום

מחלקים לכדורים(10)
××××
בייגלה שומשום…

עם אצבע עושים חור בכדור הבצק
ומתחילים לגלגל
כשהחור ניפתח יותר
מכניסים עוד אצבעות ומגלגלים עד שהחור גדול
טובלים במים
ומעבירים לשומשום
שמים בתבנית מרופדת
כך מכינים את השאר
מנוחה כשעה

180 מעלות
25/30 דקות
×××÷
ביגלה שום ושמן זית…

מכינים בצלוחית
כף שום כתוש
2 כפות שמן זית
מערבבים היטב
לוקחים כדור
פותחים ו ומושכים
אותו מ2 הצדדים
טובלים במים
ושמים בתבנית מרופדת
מורחים על הבצק מתערובת
השום והשמן זית
כף מכינים את
שאר הכדורים
מנוחה כשעה
חורצים בסכין
בבצק אלכסונים
180 מעלות
כ25/30 דקות

בייגלה שומשום/ שום
יפה וקס-ברקוספר המתכונים של
מתכון של

יפה וקס-ברקו

746 מתכונים