Share with:


פרווה

אופן הכנה

בקרו בקבוצה של : מהמטבח של עינת באהבה 🧡🧡🧡🧡🧡

חצי קילו קמח
1 כף מחוקה שמרים יבשים
חצי כוס שמן זית
כף וחצי סוכר
כף מלח
2 כוסות מים חמימים (אם יש צורך להוסיף)

במיקסר עם וו לישה ללוש הכל ביחד לכסות עם ניילון עד שתופח לקרוץ כדורים מהבצק

לגלגל ולעשות צורה של בייגלה ללפלף אחד בשני להניח על משטח מקמח ולתת לתפוח

להרתיח מים בסיר כפית סודה לשתיה לתבול את הביגלה במים הרותחים להשאיר כ 2 דקות

שזה צף להניח בתבנית למרוח ביצה ושומשום לפזר מלח גס ולאפות 180 מעלות עד להזהבה

(להניח בתתחתית התנור חצי כוס מים עם 4 קוביות קרח

כשהן יוצאות למי שרוצה זעתר למרוח שמן זית ולפזר זעתר

בייגל זעתר מלח גס
עינת חנניהספר המתכונים של
מתכון של

עינת חנניה

153 מתכונים