Share with:


חלבי

אופן הכנה

 

מרכיבים :
בכוס מידה 250 מיל
2 כוסות + 2 כפות
קמח כוסמין מלא
2 כפיות אבקת אפיה
חצי כפית מלח
2 מיכלי יוגורט (400 גרם)
או גבינה לבנה

אופן ההכנה:
לערבב בכף את כל המרכיבים
לאיחוד
לחלק את הבצק בעזרת ידיים נקיות ומקומחות את הבצק ל 10 עיגולים שווים
לקמח מעט את הכדורים
לקחת כל כדור ובעזרת האצבעות עושים חור למתוח מעט וליצור צורת בייגל .
להכין 2 קערות :
קערה 1 מים מהברז
קערה 2 :
תערובת של : מעט שומשום.קצח.שיבולת שועל .גרעיני חמניה או דלעת .
טובלים את החישוק בקערת המים ואחר מיד מצפים בתערובת השומשום .
מניחים על מגש מרופד בנייר אפיה .
אופים בתנור שחומם מראש ל 180 מעלות כ – 25 דקות
בתאבון ESTE😋

מתכוןמתכון

בייגל כוסמין ללא התפחה_מתכון של אסתי זוהרץ – מאסטר מתכונים
אסתי זוהר מטבח אותנטיספר המתכונים של
מתכון של

אסתי זוהר מטבח אותנטי

264 מתכונים