Share with:


פרווה

אופן הכנה

מצרכים :
1 קילו קמח
2 כפות שמרים
3 כפות סוכר
1 כף סילאן
רבע כוס שמן זית
1 כף מלח
3/4 2 כוסות מים (כוס קרטון)

לציפוי :
1. קערה עם מים פושרים
כפית סילאן
2. קערה עם שומשום
כף פטרוזליה יבשה/קצח (לא חובה)

אופן הכנה:
בקערת מיקסר מערבבים קמח מלח וסוכר ושמרים
מוסיפים את השמן ואת המים בהדרגה לפי הצורך עד לקבלת בצק אחיד ומעט דביק .
לתת לבצק לנוח רבע שעה
ללוש שוב את הבצק ולהתפיח מכוסה כשעה .
בעזרת ידיים משומנות קורצים מעט מהבצק יוצרים חור
טובלים את הבצק בקערה של המים ומיד לאחר מכן מצפים בקערת שומשום.
מניחים על גבי נייר אפיה במגש
במרווחים .
נותנים מנוחה כ 15 דקות במגש
אופים בחום 200 מעלות עד להזהבה בערך 25 דקות
אסתי

בייגל קריספי כמו של מאפיה 😋_מתכון של אסתי – מאסטר מתכונים
אסתי זוהר מטבח אותנטיספר המתכונים של
מתכון של

אסתי זוהר מטבח אותנטי

237 מתכונים