Share with:


פרווה

אופן הכנה

 

ציפוי
1.צלחת עם שומשום
2.צלחת עם פיצוחים
מעורבבים
הפיצוחים…
כף אגוזי מלך קצוצים
כף אגוזי לוז קצוצים
כף שקדים טחונים
כף בוטנים טחונים
כף פיסטוק טחון
כף פקאן טחון

הבצק
שמים בקערה
כף שמרים
כוס וחצי מים חמימים
ל3 עד4 דקות בצד

בקערת המיקסר
3.5 כוסות קמח
4 כפות סוכר
3 כפות שמן זית
לערבב
להוסיף את השמרים
ללוש כ7 דקות
להוסיף
כף גדושה מלח
ללוש 2 דקות נוספות
לעטוף בשקית ומגבת
מנוחה כשעה
לחלק לכדורים(12)

לחמם תנור
ל200 מעלות

להכין קערת מים
ואת 2 קערות הציפוי
ליד הבצק
לקחת כדור
לנעוץ אצבע כדי ליצור חור
ואז להתחלי לסובב כמו גלגל ולהכניס עוד אצבעות
ולהמשיך לגלגל
עד שנוצר חור גדול לבייגל
טובלים במים
ובקערת ציפוי השומשום
לשים בתבנית
באותה דרך מכינים
עם ציפוי הפיצוחים
מנוחה כ15 עד20 דקות
להכניס לתנור כ 30 דקות

בייגל שומשום/פיצוחים
יפה וקס-ברקוספר המתכונים של
מתכון של

יפה וקס-ברקו

746 מתכונים