Share with:


פרווה

אופן הכנה

2 כוסות קמח
תמי כתום
או רגיל מי שרוצה
כפית אבקת אפייה
קורט מלח
חצי כוס,סוכר
2 ביצים שלמות
2 חלבונים
כפית תמצית וניל
חופן מכל פיצוחים
אגוזי לוז
אגוזים
קשיו
שקדים חמניות
או פרות יבשים לחתוך
משמש תאנים תמרים ואגוזים
לערבב עם הבצק
לשים בתבניות אנגליש עם ידיים רטובים
ומעל שומשום
180 אפיה רגילה
בהצלחה
המון
אהבת חינם💕🍷

מתכוןמתכון

ביסקוטי_מתכון של שמחה אלגלי – מאסטר מתכונים
שמחה אלגליספר המתכונים של
מתכון של

שמחה אלגלי

74 מתכונים