לבצק
2 ביצים,200 חמאה מומסת ,4 חצי כוסות קמח מנופה , 1/2 כוס שמן ,1 כוס אבקת סוכר, רבע כפית מחית וניל ,קורט מלח ..להוסיף מיץ תפוזים ככמות עד לבצק נעים .לעטוף את הבצק לשעה במקרר .לרדד לקרוץ עם קורצן עיגולים ולהכניס לתנור על 170 מעלות עד להשחמה קלה . בנתיים להמיס במיקרו בפולסים קצרים כל שוקולד בניפרד לערבב היטב ולהכניס לתוך 2 כפות קורקנט או קוקוס קלוי … ..100 גרם שוקולד מריר עם 2 כפות שמן,100 גרם שוקולד חלב עם 2 כפות שמן ,100 שוקולד לבן יחד עם 2 כפות שמן.(השתמשתי בממרח לבן רפאלו) כל ביסקויט לטבול בשוקולד הרצוי .ולהכניס למקפיא לשעה ❤