Share with:


צמחוני

מה צריך?

1 בישבש חתוך לרצועות
1 גמבה חתוך לרצועות
1 בצל חתוך לפלחים
1 בטטה בינונית חתוכה לחתיכות בנוניות
חופן כוסברה קצוצה
3 כפות רוטב טריאקי
2 כפות אבקת בצל
1 כפית שטוחה פלפל שחור גרוס

אופן הכנה

1) מטגנים ל5 דק את הבצל עד להזהבה ומוסיפים את כל השאר הירקות

2):שופכים את רוטב טריאקי ,מוסיפים את אבקת בצל ופלפל שחור ו מקפיצים את הכל , מורידים את הגז לנמוך וממשיכים לבשל עד התרכרות הבטטה וביסבס

ואפשר להגיש

בישבש (שומר) בטטה גמבה ובצל מוקפץ ב ווק עם רוטב טריאקי
זקלין פדלוןספר המתכונים של
מתכון של

זקלין פדלון

520 מתכונים