מרכיבים:
1 כוס חלב
, 2 כפות סוכר
, 1 כף מיץ תפוזים
50 גר’ מרגרינה או חמאה
, 4 ביצים L או XL
1 כוס קמח
, 1 כף קורנפלור
, קורט מלח
ההכנה:
להמיס את המרגרינה/חמאה ולהוסיף לחלב, לטרוף את הביצים וגם להוסיפן לחלב.
לערבב היטב ולהוסיף את שאר כל המרכיבים, עד לקבלת עיסה אחידה – רצוי לעשות זאת במיקסר.
לחמם מחבת ולשמן עם קצת מרגרינה או חמאה, לצקת קצת מהתערובת, לסובב את המחבת כדי
שהתערובת תתפזר טוב ובאופן שווה על המחבת.
לטגן חצי דקה מכל צד ולהניח על צלחת.