המתכון ל 10 יחידות:
לבלילה: 2 ביצים, כף סוכר, כפית תמצית וניל, 30 גרם חמאה מומסת (במיקרו) כוס חלב, כוס קמח, רבע כפית מלח לערבב הכל יחד טוב שלא יהיו גושים לכסות בניילון נצמד ולמקרר לחצי שעה לחמם מחבת להתיז שמן לשפוך עם מצקת כשמטגן צד אחד הבלינצ'ס מוכן להפוך לצד שני לעוד דקה לקרר ולמלא במלית
מלית: 500 גרם גבינה לבנה רבע כוס סוכר שקית סוכר וניל כפית גדושה קינמון וצימוקים לפי הטעם למלא את הבלינצ'ס ולשמור במקרר בקופסא אטומה
🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹
בלינצ'ס פטריות
2 כוסות קמח מעט אגוז מוסקט מלח ופלפל גרוס
2 ביצים 2 כוסות מים 3 כפות שמן
מילוי:
בצל גדול קצוץ 2 קופסאות פטריות חתוכות
מעט אגוז מוסקט מלח ופלפל גרוס 2 כפות שמן זית
לרוטב:
שמנת מתוקה
מעט אגוז מוסקט
מלח ופלפל גרוס לבשל בסיר עד שיסמיך