Share with:


בשרי

אופן הכנה

חומרים לבלינצ'ס
4 ביצים
1 כפית מלח
2 כוסות מים
8 כפות גדושות קמח
2 כפות שמן
למילוי כבד🍘
300 ג"ר כבד עוף צלוי וקצוץ
1 בצל בינוני קצוץ
כמון
פלפל מכלף(או פלפל שחור)
מעט כורכום
מעט מלח
מילוי חזה עוף🍗
300 גרם רצועות חזה עוף צלויות וקצוצות
1 בצל בינוני קצוץ
אותו טיבול כמו הכבד
אופן ההכנה
1 להקציף את הביצים והמלח להוסיף את הקמח, השמן, והמים, ולתת לנוח חצי שעה
2 לטגן את הבצל לשקיפות ולהוסיף לכבד הקצוץ והחזה עוף הקצוץ כל אחד בניפרד(זה שתי סוגי מילוי)
3 להוסיף תבלינים ולערבב הייטב ונשים בצד להתקרר
4 נחמם מחבת טפלון ועים מצקת השפוך למחבת עד שהדפנות מתנתקות מהשוליים הופכים לעוד כחצי דקה ומצננים
5 ממלאים את הבלינצ'ס לקפל את שולי הבלינצ'ס כלפי פנים ולגלגל
6 נטרוף 1 ביצה עים מעט מים ובצלחת ניפרדת נשים פרורי לחם (לא מוזהבים)
7 נחמם מחבת עים מעט שמן נגלגל בביצה ולאחר מכן בפירורי לחם ונטגן עד להזהבה
רוטב פיטריות🍄🍄🍄
לטגן בצל עד שקיפות,מים לפי כמות הרוטב שרוצים,להגיע לרטיחה
קופסת פטריות,
ולתבל מלח,פלפל כמון מעט,כרכום מעט,מרק עוף מעט ולבשל רבע שעה לערך,בינתיים לערבב קמח עם מים בלי גושים ולהסמיך,אחרי שמכבים קוצצים פטרוזיליה ומוסיפים לסיר
בהצלחה רוחמה כהן…💖💖💖

מתכוןמתכון

בלינצ'ס במילוי כבד וחזה עוף ברוטב פטריות🍄_רוחמה כהן
רוחמה כהן כהןספר המתכונים של
מתכון של

רוחמה כהן כהן

156 מתכונים