מתכון
סיגלית ימין
מצרכים :
אחד בצל גדול קצוץ
שקית של במיה
קפואה 500 גרם
שני כפות שמן
עגבניה אחת חתוך לקוביות קטנות שש שיני שום
כפית גדושה רסק עגבניות
כוס מים רותחים תבלינים
כפית פלפל שחור
כפית פפריקה
כפית אבקת עוף
טיפה מלח או לפי הטעם אופן הכנה
לשטוף ולייבש את הבמיה בסיר בינוני, מחממים שמן על הגז מוסיפים את הבצל הקצוץ מטגנים טיפה
מוסיפים את השום את העגבניה את הרסק עגבניות את התבלינים מוסיפים את הבמיה כוס מים רותחים מערבבים טועמים ומתקנים תיבול במידת הצורך מכבים את הגז מכניסים לתנור 40 דקות עד השחמה בתיאבון