שרה יוסף – ערוץ המתכונים הרשמי
מלית
1 חזה עוף לחתוך לקוביות קטנות
3 ביצים קשות לחתוך קוביות קטנות
2 בצל יבש קצוץ וסחוט היטב
1/4 חבילה פטרוזיליה קצוצה
מעטפת
7 יחידות תפוח אדמה עם הקליפה האדומה לבשל בסיר עם מעט מלח עד לריכוך
1 ביצה
3 כפות קמח מצה או קמח רגיל
1 כף מרק עוף
1/4 כפית כורכום
אופן ההכנה
לטגן את המילוי במחבת עם חצי כף שמן עד שהבשר מתבשל להוציא לשים במסננת להוצאת הנוזלים ולקרר .
למעוך את התפוחי אדמה כמו פירה להוסיף ביצה ,פירורי לחם והתבלינים ולערבב היטב .
לקחת מעט לשטח עם הידיים לשים מילוי ולסגור היטב לתבול בצלחת עם הקמח ואז בביצה ולטגן בשמן חם על אש בינונית