מצרכים
כוס סוכר
3/4 כוס מיץ תפוזים (או מים
3/4 כוס שמן
2ביצים
1/2 3 כוסות סולת
כפית אבקת אפייה
כפית תמצית וניל
שקדים לקישוט
לסירופ
שני כוסות מים
חצי כוס סוכר
חצי כוס דבש
שני פלחים של לימון.
כפית מיי ורדים
להרתיח על הגז
אופן הכנה
להקציף ביצים להוסיף סוכר
תמצית וניל מוסיפים את השמן את הסולת לסירוגין אבקת אפיה (מיץ תפוזים . מערבבים לתערובת אחידה .. מעבירים לתבנית מישומנת מניחים שקדים אופים על חום 180 מעלות 35 -40 דקות לבדוק שקסם יוצא יבש יוצקים את הסירופ על העוגה .. חותכים ומגישים שהעוגה קרה
בתיאבון
בסבוסה או הנמורה
אמאל׳ה כמה טעים