הבעבע של מירי ❤️
בצק❤️
1 ק"ג קמח❤️
50 ק"ג שמרים❤️
2 כפות סוכר❤️
כפית חוויאג' לאפייה❤️
1 מרגרינה רכה 200 גרם❤️
חצי כוס קנולה❤️
2 כוסות מים פושרים❤️
מילוי
תמרים בוואקום❤️
4כפות שמן קנולה❤️
קורץ קינמון בערך רבע כפית❤️
אופן הכנה❤️
מערבבים קמח אם השמרים לאחר מכן להוסיף את הסוכר והחוויאג' ולהמשיך לערבב מוסיפים את המרגרינה❤️ הוממסת. השמן והמלח. וממשיכים❤️ לערבב ומוסיפים מים בהדרגה. שהבצק מוכן נותנים לו לנוח במקום סגור❤️ להתפחה במשך שעה❤️
לאחר ההתפחה יש לשמן משטח לקרוץ עיגולים למלות בתמרים ולפתוח את❤️ העיגולים במערוך. להכניס לתנור לחום של 180 מעלות ל 10 דקות עד 15 דקות שיהיה בתאבון ❤️
הקבוצה של אדי ומירי גבאי – המטבח של מירי
קישור לקבוצה ☝️☝️☝️☝️☝️☝️☝️