Share with:


פרווה

אופן הכנה

הבעבע של מירי ❤️
בצק❤️
1 ק"ג קמח❤️
50 ק"ג שמרים❤️
2 כפות סוכר❤️
כפית חוויאג' לאפייה❤️
1 מרגרינה רכה 200 גרם❤️
חצי כוס קנולה❤️
2 כוסות מים פושרים❤️

מילוי
תמרים בוואקום❤️
4כפות שמן קנולה❤️
קורץ קינמון  בערך רבע כפית❤️
אופן הכנה❤️
מערבבים קמח אם השמרים  לאחר מכן להוסיף את הסוכר והחוויאג' ולהמשיך לערבב מוסיפים את המרגרינה❤️ הוממסת. השמן והמלח. וממשיכים❤️ לערבב  ומוסיפים מים בהדרגה. שהבצק מוכן נותנים לו לנוח במקום סגור❤️ להתפחה במשך שעה❤️

לאחר ההתפחה יש לשמן משטח לקרוץ עיגולים למלות בתמרים ולפתוח  את❤️ העיגולים במערוך. להכניס לתנור לחום של 180 מעלות  ל 10 דקות עד 15 דקות שיהיה בתאבון ❤️

הקבוצה של אדי ומירי גבאי – המטבח של מירי



קישור לקבוצה ☝️☝️☝️☝️☝️☝️☝️

בעבע תמר.. המטבח של מירי ❤️
המטבח של מיריספר המתכונים של
מתכון של

המטבח של מירי

21 מתכונים