תוספות למנה עיקרית
10 ביצלים גדולים . ארבע שני שום .
1/2 קילו בשר טחון . כוס אורז
חצי צרור פטרוזיליה
חצי צרור כוסברה
קופסא אחת של רסק עגבניות
כפית שמן
בצל אחד למלית
תבלינים
כפית פלפל שחור
כפית מלח
כפית כמון
כפית פפריקה מתוקה
כפית אבקת עוף
כפית כורכום
אופן ההכנה!!
את הבצל מקלפים וחותכים באמצע לא עד הסוף מכניסים לסיר גדול מוספים מים עד גובה הבצל מרתיחים 10 דקות שיהיה רך מוצאים מנחים בצד להתקרר,
בינתיים מכינים את שלב המילוי בקערה גדולה שמים את הבשר את האורז השום כתוש,את הבצל מגרדים בפומפייה גסה וסוחטים את הנוזלים ומוסיפים לבשר קוצצים את הפטרוזיליה את הכוסברה מוסיפים לעיסה מוסיפים את התבלינים כפית שמן
כפית רסק עגבניות מערבבים טוב שבתערובות תהיה עסיסית שלב שלישי למלות את הבצל, מסדרים בסיר מכסים במים חמים עד גובה הבצל ,ברגע שהמים רותחים מוסיפים רסק עגבניות, תבלינים, או לפי הטעם ,מבשלים על אש נמוכה, 45 דקות
בתיאבון
סיגילת ימין