6 בצלים גדולים..
כרוב..
חצי קילו בשר טחון..
2 בצלים קצוצים..
2 כוסות אורז שטוף.
רסק עגבניות קטן..
מלח.
פלפל שחור..
אבקת מרק עוף..
(מי שאוהבת סוכר).
מיץ לימון למי שאוהבת חמוץ מתוק..
שמן..
הכנה
את הבצלים לקלף לעשות חתך באורך בצד לא עד הסוף…
לרכך במיקרוגל במשך 8 דקות..להפריד עלים…
את הכרוב לרכך במיקרוגל.
במשך 10 דקות לחתוך את הראש להפריד עלים ואת הגזע…
מילוי…
לערבב בשר טחון עם בצלים קצוצים אורז תבלינים ושמן…
למלא את הבצלים והכרוב…
להניח בסיר…
להוסיף תבלינים רסק עגבניות לכסות במים…
לתת רתיחה..
להנמיך ללהבה בינונית…
לבשל 30 דקות…
להעביר לתנור 150 מעלות לעוד שעה…