בצק פילו ממולא עם שקדים ואגוזים…
מפשירים את הבצק לילה במקרר
לוקחים 2 דפים בכל פעם
מרססים ספרי שמן/ או מורחים שמן
כוס שקדים טחונים גס
כוס אגוזים טחונים גס
1/2 כוס סוכר
כפית קינמון
מערבבים ביחד
מניחים על הדפי פילו
מגלגלים ומהדקים היטב
סוגרים את הפינות היטב
הכנתי בתבנית עגולה , כמו שבלול
לסמן עם סכין ( לא לחתוך עד הסוף)
לאפות ב-180 מעלות
כ-20 דקות.
הסירופ-
כוס מים
כוס סוכר
מיץ מלימון אחד
4 כפות דבש
לבשל היטב על אש נמוכה
כ- 20 דקות.
לשפוך עם כף על הבקלוואה