Share with:


פרווה

אופן הכנה

2 ביצים
1/2 כוס סוכר ( כוס חד פעמי שתיה חמה)
3 כפות מים
1/2 כוס שמן
1 סוכר וניל
3 וחצי כוסות קמח
1 אבקת אפיה
מכינה בצק מכל החומרים
קמח מוסיפה בסוף.
מחלקת את הבצק –
מרדדת 3/4 מהבצק
בתבנית עם נייר אפיה
מורחת ריבה עם אגוזים
אפשר עם מעט קינמון
החלק נשאר מגרדת למעלה
אופה ב- 180 מעלות
כ-40 דקות.

אופציות נוספות למילוי –
שוקולד נוטלה/ שחר
תפוחים
מגרדת 5 תפוחים
חצי כוס סוכר
כפית קינמון
מערבבת ביחד
כשמתקרר חותכים לריבועים

מתכוןמתכון

בצק פריך עם ריבה/ שוקולד/ תפוחים_מתכון של אילנה בוכריס
אילנה בוכריסספר המתכונים של
מתכון של

אילנה בוכריס

301 מתכונים