Share with:


פרווה חלבי

אופן הכנה

חבילת בצק עלים מופשר לילה במקרר.
להוציא מהמקרר , כ- 10 דקות לפני ההכנה.
לחלק את הבצק ל-4 חלקים שווים
להניח בכל אחד שוקולד מילקה / בלונדי
או כל שוקולד שאוהבים.
לחתוך מסביב לבצק רצועות
ולסגור כל פעם רצועה.
לאפות בתנור שחומם מראש
ל- 180 מעלות
כ-25 דקות או עד הזהבה
לקרר ולפזר אבקת סוכר
טעים וקליל.
אפשר למלא במלית גבינה
חג שמח

בצק פריך עם שוקולד מילקה או בלונדי❤️_מתכון של אילנה בוכריס – מאסטר מתכונים
אילנה בוכריסספר המתכונים של
מתכון של

אילנה בוכריס

301 מתכונים