Share with:


פרווה

אופן הכנה

מצרכים:
1 ק"ג קמח מנופה
2.5 כפות שמרים
1/2 כוס סוכר
3 ביצים
1כפית שטוחה מלח
3 כפות אינסטנט פודינג וניל
3 סוכר וניל
1/4 כוס שמן
1.5-2 כוסות מים פושרים
(לפי הרגש להוסיף )
אופן ההכנה:
לערבב שמרים וקמח להוסיף סוכר ולערבב
להוסיף את שאר החומרים ולערבב .
יש לינקוט זהירות עם המים כי כל קמח סופח אחרת את הנוזלים
ללוש עד לאיחוד החומרים ולתת מנוחה של חמש דקות
לחזור וללוש עוד בידיים משומנות או מקומחות מה שמרגיש לכן
לישה ארוכה של כ 7-10 דקות .
לנקות את שולי הקערה משאריות מיותרות
ולכסות את הקערה בנילון נצמד ומגבת לחצי שעה
לערבב בקערה
1/3 כוס שמן
1/2 כוס קקאו
3/4 כוס סוכר
2כפות אינסטנט פודינג
וחצי כפית קינמון(לא חובה).
לחלק את הבצק לארבע
לרדד כל.חלק בניפרד
למרוח מהמלית.
מניחים בתבנית מורחים ביצה ואופים ב190 c
עד הזהבה
מכינים סירופ מחצי כוס סוכר חצי מים רותחים ות.רום או וניל מה שאוהבים
מורחים על הרוגאלך ישר
בצאתם.

מתכוןמתכון

בצק שמרים לעוגת שושנים / רוגלאך_מתכון של אילנית גואברה
אילנית גואברהספר המתכונים של
מתכון של

אילנית גואברה

143 מתכונים