Share with:


פרווה

אופן הכנה

לבצק
4 כוסות קמח
1 שקית אבקת אפייה
1 כוס קוקוס
1.5 כוסות שקד לבן טחון דק
1 ורבע כוסות סוכר.
2 שקיות סוכר וניל
300 גר מרגרינה של "שמרית"רכה מאד,לא מומסת.
1/4כוס שמן.

הכנה
לקערת המיקסר לנפות קמח ואבקת אפייה,להוסיף את שאר החומרים וללוש לבצק אחיד.להשאיר למנוחה במקרר כרבע שעה.
לחצות את הבצק ל2.
בחלק הראשון לרדד למלבן,לקרוץ בעזרת קורצן(לא משנה הצורה אני קרצתי בריבוע)
כל ריבוע להדק בפרוסות שקד לבן.
לאפות ב180 מעלות בין 8 ל10 דקות עד שטיפה מזהיב ולקרר.
לאבק באבקת סוכר.

לחלק השני
לקרוץ לרבועים,אפייה ב180 בין 8 ל10 דקות עד שמזהיב טיפה.
כל 2 רבועים למלא בממרח לוטוס ולגלגל בקוקוס(כמו עוגיות אלפחורס)

בצק שמתאים ל 2 סוגי עוגיות ללא ביצים ופרווה
אורנה ועלניספר המתכונים של
מתכון של

אורנה ועלני

433 מתכונים