Share with:


פרווה

אופן הכנה

חבילת בצק פילו

למילוי:
300 גר' קוקוס.
300 גר' אגוזי מלך.
200 גר' צימוקים.
טחינה גולמית כוס.
וכוס דבש.
שתי כפות אבקת סוכר.
לערבב היטב.

לסירופ .
שלוש כוסות סוכר.
שתי כוסות מים .
שלוש כפות מיץ לימון.
כוס חד פעמי קר
להרתיח את המים והסוכר
לאחר מכן להוסיף את המיץ לימון.

כשהסירופ מוכן יש לצקת את הסכום על הבקלאווה.

בקלאווה_מתכון של רחל טיירי – מאסטר מתכונים
רחלי טייריספר המתכונים של
מתכון של

רחלי טיירי

24 מתכונים