Share with:


צמחוני

אופן הכנה

נכנס לתנור …
בקערה לערבב : רבע כוס שמן זית
כף פפריקה מתוקה
כפית תבלין דגים
כפית מלח
כפית שום קטוש
לשטוף היטב בקלה צעיר ולהכניס לרוטב..
להוסיף לקערה : 1 בצל חתוך לרצועות,2 עגבניות פרוסות,עגבניות שרי,1 לימון חתוך לקוביות ,1 פלפל גמבה וצרור כוסברה .לערבב היטב את הכל ולעסות את הדגים.להכניס לתנור על 180 מעלות .

בקלה צעיר_מתכון של ירדנה ג'נאח – מאסטר מתכונים
ירדנה ג'נאחספר המתכונים של
מתכון של

ירדנה ג'נאח

1194 מתכונים