חבילת בצק פילו לפתוח ולשמור עם מגבת לחה
מילוי:
200 גר" פיסטוקים טחונים גס
200 גר"אגוזי מלך טחונים גס
200 גר' שקדים מקולפים טחונים גס
כף קינמון
2 סוכר וניל
1 כף סוכר גדושה,
לערבב היטב את חומרי המילוי
לפתוח כל עלה פילו ולרסס בצרסיס שמן כל שלושה עלים לשים מהמילוי ולגלגל לרולדה
לאפות על 170 מ" עד להזהבה קלה
הכנת הסירופ:
2 כוסות סוכר
2 כוסות מים
מיץ מחצי לימון? לבשל עד לצמיגות עדינה
כשיוצא מהתנור לשפול הסירופ בעדינות ולפזר מעל שקדים או פיסטוקים טחונים גס