Share with:


פרווה

אופן הכנה

חבילת בצק פילו לפתוח ולשמור עם מגבת לחה

מילוי:
200 גר" פיסטוקים טחונים גס
200 גר"אגוזי מלך טחונים גס
200 גר' שקדים מקולפים טחונים גס
כף קינמון
2 סוכר וניל
1 כף סוכר גדושה,

לערבב היטב את חומרי המילוי
לפתוח כל עלה פילו ולרסס בצרסיס שמן כל שלושה עלים לשים מהמילוי ולגלגל לרולדה
לאפות על 170 מ" עד להזהבה קלה

הכנת הסירופ:
2 כוסות סוכר
2 כוסות מים
מיץ מחצי לימון? לבשל עד לצמיגות עדינה
כשיוצא מהתנור לשפול הסירופ בעדינות ולפזר מעל שקדים או פיסטוקים טחונים גס

בקלוואה דבש
לאה נטףספר המתכונים של
מתכון של

לאה נטף

92 מתכונים