Share with:


פרווה

אופן הכנה

300 גרם פיסטוקים שבורים לגס
200 גרם אגוזי מלך שבורים לגס
200 גרם שקדים שבורים לגס
רבע כוס סוכר
כף קינמון
לערבב הכל יחד ולהניח בצד.

חבילת עלי פילו : כל 2 דפים לשמן היטב עם שמן או חמאה מומסת ,למלא מכל הלב את אורכו של הדף ולגלגל .
להניח על תבנית התנור או תבנית עגולה .
לסמן את חיתוכיות הבקלוואה הרצוייה לכם עד חצי גובה..כך לסיים את כל הדפים.
להכניס לתנור על 180 מעלות עד להשחמת הבצק

לסירופ :
3 כוסות סוכר
3 כוסות מים
פרוסת לימון
לבשל על הגז עד להסמכה

בקלוואה_מתכון של  ירדנה ג'נאח
ירדנה ג'נאחספר המתכונים של
מתכון של

ירדנה ג'נאח

1194 מתכונים