300 גרם פיסטוקים שבורים לגס
200 גרם אגוזי מלך שבורים לגס
200 גרם שקדים שבורים לגס
רבע כוס סוכר
כף קינמון
לערבב הכל יחד ולהניח בצד.
חבילת עלי פילו : כל 2 דפים לשמן היטב עם שמן או חמאה מומסת ,למלא מכל הלב את אורכו של הדף ולגלגל .
להניח על תבנית התנור או תבנית עגולה .
לסמן את חיתוכיות הבקלוואה הרצוייה לכם עד חצי גובה..כך לסיים את כל הדפים.
להכניס לתנור על 180 מעלות עד להשחמת הבצק
לסירופ :
3 כוסות סוכר
3 כוסות מים
פרוסת לימון
לבשל על הגז עד להסמכה